Ons team!

De Sjoeboe!-familie is een grote gezellige bende met uiteenlopende taken. Benieuwd wie binnenkort jouw kamp zal begeleiden of welke docent straks voor je groep staat? Hieronder kun je terugvinden wie zowel voor als achter de schermen klaar staat om ons team te ondersteunen.

 

ONS BESTUUR!

Sjoeboe! is een onderdeel van AS Factory vzw. Vanuit de raad van bestuur van deze vzw is een eindverantwoordelijk voor de werking van Sjoeboe! aangeduid. Aan het hoofd van Sjoeboe! staat de coördinator, Kevin.

KEVIN
Coördinator Sjoeboe!

 

 

 

 

 

 

 

ONZE EDUCATIEVE BEGELEIDERS!


Sjoeboe is geen Sjoeboe zonder de waardevolle inzet van alle educatieve begeleiders. Zij zetten zich tijdens alle kampen en feestmomenten in om het beste van zichzelf te geven. Alle educatieve begeleiders bezitten een attest ‘animator in het jeugdwerk’. Hiermee zorgen we voor de kwaliteit van onze kampen en workshops!

KEVIN!

JALINA!

MYRTHE! 

AMBER!

AUKE!

JAN!

SERENA!

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE DOCENTEN!

Sjoeboe draait natuurlijk niet zonder docenten. Deze docenten worden ingezet voor de lessen van het musicalproject en voor alle andere lessenreeksen.

SIEBE
Docent zang, drama

KEVIN
Docent dans, multimove

KENZIE
Docent zang, drama

JALINA
Docent kleuterdans

ELINE
Docent dans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE MEDEWERKERS!

Tijdens het ganse jaar wordt er ook achter de schermen hard gewerkt om van Sjoeboe! een succes te maken. Zowel administratief, online als in de keuken staan heel wat mensen paraat om de kamp- en activiteitenervaring bij Sjoeboe! compleet te maken!

ALISHA
Administratief medewerker

KENZIE
Webbeheer

CHARISSA
Keukenteam

JANA
Keukenteam

MANUELA
Keukenteam

STEFANIE
Keukenteam