Musical

Altijd al willen schitteren in een echte musical? Grijp je kans en schrijf je snel in!

Lessenreeks 2023-2024

Sjoeboe! start in september voor het vierde jaar op rij met een lessenreeks musical voor kinderen van 8 tot 16 jaar! Onder leiding van ons docententeam krijgen de kinderen en jongeren de kans om te proeven van het musicalvak en samen te schitteren in een echte musicalproductie.

De lessenreeks start op zondag 10 september 2023. De lessen gaan telkens door op zondagvoormiddag van 10.00u tot 13.00u. De voorstellingen vinden plaats op 26-27 & 28 april 2024. Dat het de moeite waard is, kun je zeker vragen aan zij die het al hebben meegemaakt. Maar liefst de volledige deelnemersgroep van de jaargang 2022-2023 tekende al opnieuw present voor de komende lessenreeks! Daar zijn we natuurlijk ontzettend fier op!

De inschrijvingen staan momenteel open en lopen als een trein. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar, inschrijven kan via de knop ‘inschrijven’ bovenaan in de menubalk! Enkel na een geldige registratie op de website ben je verzekerd van jouw plekje in de fantastische cast van onze nieuwste productie! Ervaring is niet vereist, plezier staat immers voorop! Iedereen die wil deelnemen, mag ook deelnemen (zolang het aantal beschikbare plaatsen het toelaat uiteraard). Je hoeft dus zeker niet bang te zijn, stap mee aan boord en geniet van deze fantastische rit!

Mee op kamp?

Kan je niet wachten tot september of heb je het meer voor een kortere periode musical? Deze zomer trekken we van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2023 op musicalkamp naar het prachtige domein De Pannenhoeve te Leisele (Alveringem). We vertrekken samen met de bus vanuit Bredene. Je leert er de kneepjes van het vak en mag op het einde schitteren in een musical in een prachtige theaterschuur. Ouders (en andere familieleden) zijn op vrijdagmiddag zelfs welkom op naar het optreden te komen kijken. Na afloop mogen ze je dan meenemen naar huis. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, inschrijven kan via de inschrijvenknop bovenaan in de menubalk! Het kamp wordt begeleid door hetzelfde docententeam van de lessenreeks.

INBEGREPEN IN DE PRIJS:

  • Kampweek met overnachting;
  • Ontbijt, middagmaal en avondmaal;
  • Tussendoortjes;
  • Begeleiding door ervaren docenten musical;
  • Gebruik materiaal musical;
  • Busvervoer naar de kamplocatie;
  • … en zoveel meer …

 

Docententeam

De musicallessen worden ingevuld door het docententeam van Sjoeboe! Elke les bestaat uit twee delen (10.00u-11.30u & 11.30u-13.00u) en afhankelijk van de planning/het repetitieschema krijg je een les drama, zang of dans. Hoe verder we opschuiven in het repetitieproces hoe meer deze onderdelen in elkaar overvloeien, tot één prachtig geheel. De regie van de voorstelling is in handen van het duo Siebe Reusen & Kenzie Brackx. Zij staan ook samen in voor de lessen drama en zang. Eline Lauwereins is onze choreografe en staat ook in voor de lessen dans. Vanaf de jaargang 2023-2024 zal ze die rol delen met Kevin Flander, die terugkeert in het docententeam. Samen zijn ze de steun en toeverlaat voor alle kleine en grote (artistieke) zorgen van onze cast. Kenzie neemt ook samen met Kevin de zakelijk leiding over de musicalproductie op zich. Je kunt hen steeds contacteren via musical@sjoeboe.be.

Spond

Wie reeds deelnam, weet het al. Alle communicatie tijdens het jaar tussen het docententeam en de kinderen/ouders verloopt via Spond. Deze gratis app is een geweldige oplossing voor het organiseren van groepsactiviteiten zoals onze musicallessenreeks. Spond is ontwikkeld voor zowel volwassen leden als ouders die namens hun kinderen reageren. Je kiest zelf als jouw kind via jouw account of met een eigen account alle informatie en lesmateriaal kan raadplegen. Heb je geen smartphone? Je kan Spond ook gewoon online via de website, op eender welke computer met internetverbinding, hanteren.

Enkele voordelen op een rij:

• Je kan je aanwezigheid doorgeven bij lessen, repetities en andere evenementen
• Spond stuurt automatisch herinneringen naar leden die niet hebben gereageerd
• Naadloze integratie met je agenda
• Deel informatie, afbeeldingen of updates (zoals filmpjes met danspasjes, audiofiles van zanglijnen, affiches en andere info)
• Stuur privéberichten naar docenten, andere ouders of start een groepschat
• Ondersteuning voor ouders die namens hun kinderen communiceren

 

Musical door de jaren heen in beeld…